BBI’s partner DGMR organiseert op dinsdag 10 april een evenement voor professionals in de vastgoedsector om kennis te maken met de WELL Building Standard.
Dit WELL-event vindt plaats van 15-19 uur op een nader bekend te maken locatie in Rotterdam. Noteer deze datum alvast in uw agenda.


Experts uit binnen- en buitenland presenteren hun bevindingen over de meerwaarde van gezondheid in gebouwen. Zij zullen daarbij nader ingaan op de praktijk: wat houdt dit concreet in voor opdrachtgevers en adviseurs?

Programma
BBA-directeur Atze Boerstra treedt op als dagvoorzitter en de WELL-adviseurs bij DGMR/BBA, Antwan van Haaren en Tim Beuker, laten zien wat de effecten van een gezond gebouw op het welzijn van medewerkers heeft.

Ann Marie Aguilar, directeur Europa bij het Internationale WELL Building Institute (IWBI), laat de deelnemers kennismaken met de WELL Building Standard. Sandra Gritti, ontwikkelmanager bij OVG Real Estate, en Charlotte Griffioen, directeur-architect bij MVSA Architects, vertellen vanuit de praktijk hoe het is om de WELL Building Standard in projecten toe te passen.
De afsluitende paneldiscussie is onder leiding van Atze Boerstra.

Voor nadere informatie en aanmelden, zie de website